Uudisasunnot


Halesa Oy on rakentanut pientaloja Nokialle jo 32 vuotta, joten kokemusta on. Talot rakennetaan perinteisesti ”käsityönä” omalla henkilöstöllä. Myymme myös rakentamiamme asuntoja.

Pyrimme tekemään kodinomaisia rivi- ja paritaloja. Sellaisia, joissa itsekin haluaisi asua ja viihtyä. Periaatteenamme on rakentaa laadukkaasti ja hyvistä, pitkäkestoisista materiaaleista. Lopputulos on meille tärkeä!

Hyvin suunniteltu, tilava ja reilut varastotilat käsittävä asunto väljällä tontilla, on pitkäkestoista laatua. Onnelliseen elämään tarvitaan virikkeitä, näköyhteyttä luontoon ja ulkoliikuntaa.

Oletko hankkimassa asuntoa - arvostatko näitä perusasioita?Rakenteilla ja myynnissä:


NOKIAN NIITTYPURO

Yhteensä 11 asuntoa.

As Oy omistaa tontin 4682 m2. Tontti sijaitsee osoitteessa Paljakkakatu 3, 37130 NOKIA. Tontti rajoittuu puistoon kahdelta sivultaan. Luoteissivun puolella olevassa Ojamutkan puistossa virtaa pieni puro, joka alkaa Huntunkallioilta ja johtaa sadevesiä etelään. Luonnonläheisyyttä on runsaasti ja yhteydet hiihto- ja lenkkipoluille ovat erinomaiset. Vieressä on upeat Huntunkalliot ja Pohjois-Nokian laajat metsä- ja järvialueet. Hyvin hoidettu latuverkosto johtaa valaistuna alueen parhaaksi arvostetulle Koukun majalle, josta matkaa voi jatkaa vaikka Ylöjärvelle ja Tampereelle asti.

Liikenneyhteydet ovat hyvät ja nopeat myös Tampereen suuntaan. Nokian palvelut ovat lähellä, esim. päiväkoti ja peruskoulu 1-6 lk ovat lähes näköyhteyden päässä ja lähikaupat n. 0,7 km.

Huoneistot ovat avaria ja tilavia, huonekorkeus 2,6 m,

3...4 h+k+s+terassi asunnot ovat kooltaan 80...111 h-m2.

Sisäkatot roiskatasoitepintaa tai panelia. Sisäseinät maalattuja,

tapetoituja tai laatoitettuja. Lattiat ovat pääosin Upofloorin

tammiparkettia, kosteissa tiloissa laatoitus. Hyvä varustetaso:

keraaminen liesi 600, astianpesukone, jää/pakastinkaappi (4h+k 2 kpl), keskusimuri, pihavesiposti, LTO-IV-kone, tuloilman esilämmitys vesipatterilla, sähkökiuas 8 kW, kaapeli-TV ja kiinteä Internet-yhteys 10/10 MT, Vesiverron kylmän-ja lämpimän -vedenmittarit siirtävät sähköisesti kulutustiedot mittauskeskukseen, asunnoissa on kulutusnäyttö. Asuntojen reilunkokoiset varastotilat sijaitsevat asunnon edessä julkisivuun kiinni rakennetussa piharakennuksessa.

Autojen säilytys: yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka/asunto.

Pienviljelyä voi harrastaa kasvimaalla, josta osa sijoittuu Niittykukan puolelle. Kasvijätteelle on kaksi puutarhakompos-

toria mullan tekoon ja jätekuluja alentamaan.

Yhtiön tekninen- ja varastotila sijaitsee ison autokatoksen päädyssä. Ulkoalueella on vieraspaikkoja, tomutus- ja pyykinkuivausteline. Lipputanko sijaitsee Niittypuron ja Niittykukan rajalla, liputusvuorot sovittava yhteisesti. Kasvi-istutukset ovat pääosin hyötykasveja, marjapensaita ja omenapuita. Ruusuaita reunustaa Paljakkakatua. Lapsille on tilava leikkialue.

Talot lämpiävät Nokian Biolämpö Oy:n laitteilla. Aluelämpöverkolla energia siirretään lämmönjakolaitteiston kautta asuntoihin. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, myös kosteissa tiloissa. Biolämpö tuotetaan lähienergiana puupelleteillä, jolloin koko asuinalue on ilmaston kannalta puhdas, eikä lisää sen hiilidioksidimäärää, koska se kiertää ilmasta puuhun ja poltettaessa vapautuu ilmaan sama määrä. Pelletin hintaan ei sisälly fossiilisiin polttoaineisiin sisältyviä hiilidioksidi, varmuusvarasto- tai sähköveroja - ainoastaan arvonlisävero. Pelletin saatavuus on ollut hyvä, hinta vakaa ja edullinen.

Talo A, on valmistunut 31.5.2013

Talo B, on valmistunut 30.8.2013

Pihatyöt, arvioitu valmist.aika syksy 2013

Hoitovastike on 1,75 €/m2,kk, (v.2013). Rahoitusvastike- ja vesimaksuennakkotiedot ja paljon muuta sekä myyntiin liittyviä asioita saat ottamalla yhteyden Halesa Oy:n toimistoon P. 03-3420 144.

 

AS OY NOKIAN NIITTYKUKKA

Yhteensä 19 asuntoa.

Rakennustyöt tontilla 7037 m2, osoitteessa Paljakkakatu 5, 37130 Nokia, on aloitettu v.2012 syksyllä. Rakennusluvat on saatu ja työt edistyvät tontilla ja suunnittelussa. Tontti rajoittuu lounaissivultaan puistoon ja pääosa asunnoista rakennetaan puiston rajaan. Tontin pinnan kallistus on lounaaseen päin, joten asunnot rakennetaan kaavamääräysten mukaan siten, että maanpinta säilytetään mahdollisimman luonnonmukaisessa korkeudessa.

Talo A on paritalo, jossa on kaksi 120 m2 asuntoa, arvioitu valmistumisaika on kesäkuu 2013. Huoneisto A2 5h+k+s on vapaana.

Talo B on rinteeseen porrastettu rivitalo, jossa olohuone ja keittiötilat on alemmalla tasolla, jolloin niiden huonekorkeus on 3,3 m, myös olohuoneen ikkunat ovat tavallista korkeammat.

Asunnot ovat kooltaan 3h+k+s 80 m2 ja 4h+k+s 102,5 m2. B-talon rakentaminen alkaa keväällä 2013, arvioitu valmistuminen on alku talvesta 2014. Isot, osittain valokatetut ja lasitetut terassit.

Talot C ja D ovat kaksitasoisia rivitaloasuntoja, jotka ovat siten rinteeseen upotettuja, että sisääntulon puolelta ne näyttävät yksikerroksisilta. Alakerta on betoni-/betonielementtirakenteinen, yläkerta puurunkoinen ja tiiliverhottu, kuten talot A ja B. Isot lasitetut parvekkeet.

Huoneistokoot: 3h+k+s 95 m2 ja 4h+k+s 106 m2. Talojen rakentaminen alkaa syksyllä 2013 ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2014.

Lisätietoja Halesa Oy:n toimistolta, p. 03-3420 144.


As Oy Niittypuro asemakaava (pdf-tiedosto)
As Oy Niittykukka asemakaava (pdf-tieodosto)


Aluekuva 03/2014

As Oy Nokian Niittypuro

As Oy Nokian Niittykukka


As Oy Nokian Niittykukka
As Oy Nokian Niittykukka talo B, oh terassille päinAs Oy Nokian Niittykukka talo B, wc kuva